Vadonatúj

MG3 Hybrid+ Most 300 000 Ft árelőnnyel és ajándék metálfényezéssel!

195 LE 8 mp 0-100 km/órára

4,4 l/100 km Üzemanyag fogyasztás

MG Pilot Vezetéstámogató rendszerek

Hybrid+ rendszer Fejlett technológia

Tapasztald meg a MG3 Hybrid+ kétféle meghajtásából eredő exkluzív vezetési élményt, most rendkívüli árelőnnyel és ajándék metálfényezéssel! Legyél az első MG3 tulajdonosok között, és élj az előrendelési kedvezménnyel! Könnyed átmenet az intelligens elektromos meghajtás és a benzinmotoros teljesítmény közt. Az MG3 Hybrid+ tágas utastere tele van kényelmes és intelligens funkciókkal. Az MG3 Hybrid+-szal a karbonlábnyomod is csökkented, így bűntudat nélkül élvezheted a vezetést a "Feel Good" nagyszerű életérzését megélve.

Kedvezményes előrendelés: Legyél az első MG3 tulajdonosok között, és élj az előrendelési kedvezménnyel! Vidd haza 300 000 forint kedvezménnyel bármelyik felszereltségben új autódat, a metálfényezést ajándékba adjuk, amennyiben augusztus 31-ig előrendeléssel vásárolod meg új MG3 autódat!

Kiváló teljesítmény

Tökéletes kifinomultság az MG3 Hybrid+-ban. A fejlett technológiákat és a rendkívül hatékony, 3 sebességes hibrid sebességváltót alkalmazó saját fejlesztésű hibrid motor könnyed vezetést biztosít. Intuitív módon az elektromos és a benzines meghajtás legjobb kombinációját nyújtja a maximális teljesítmény és hatékonyság érdekében.

Kiváló teljesítmény

Élvezd a környezetbarát vezetési élményt fejlett HEV Plus hibrid rendszerünkkel és nagy kapacitású akkumulátorunkkal. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás mellett magas szintű kényelmet és zavartalan utazást nyújt a számodra. Az MG3 Hybrid+-ban a nyugalom és a kategóriaelső teljesítmény találkozik.

Az MG3 Hybrid+ könnyedén vált az elektromos és a benzinmotoros üzemmód között figyelembe véve a vezetés sebességét és a vezetési stílust - ennek köszönhetően igazán felhőtlen vezetési élményt nyújt. A 100 kW-os villanymotor könnyedén megbirkózik a dinamikus gyorsítással és a nagyobb terheléssel is, miközben az 1,5 literes benzinmotor a magasabb sebességeknél beavatkozik és feltölti az akkumulátort.

A működési költségek alacsonyan tartása mindig jó érzés. A fejlett hibrid rendszer gondoskodik arról, hogy a motor minden pillanatban a leghatékonyabb meghajtási módban legyen. Akár városi cirkálásnál, akár autópályán történő utazásnál, akár az előzésnél szükséges gyorsulásnál az MG3 Hybrid+ mindössze 4,4 l*/100 km-es üzemanyag-fogyasztással (kombinált WLTP teszteredmény) és 100 g/km CO2-kibocsátással működik.

*A fenti értékek meghatározása WLTP szerinti mérési ciklussal történt ,a WLTP kombinált teszteredményre vonatkoznak. Az adatok tájékoztató jellegűek, egyes konkrét mérési eredmények ezektől eltérhetnek. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében.

A jó dolgok gyorsan jönnek az MG3 Hybrid+-ban. A gyorsan reagáló, erős motor és a nagy kapacitású akkumulátor, a kategória legjobban gyorsuló hibrid modelljévé teszi. Mindössze 8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órás sebességre.

Intelligensebb biztonság

Mi mindent megteszünk a biztonságért, hogy nyugodtan koncentrálhass a könnyed vezetési élményre. Intelligens rendszereink és fejlett technológiáink gondoskodnak arról, hogy mindig kapcsolatban legyél az autóddal és a világgal, kézben tartsd az irányítást, és készen állj bármilyen útra.

MG Pilot

Tedd zökkenőmentessé és egyszerűvé a vezetést az MG Pilot okos biztonsági technológiákból álló csomagunkkal. Az intelligens sebességtámogató rendszeren, a forgalmi dugó asszisztensen, valamint a holttér figyelő rendszeren át az adaptív sebességtartó automatikáig az MG Pilot mindig melletted áll.

360°-os kamerarendszer

A parkolóhelyek és a szűk utcák nem jelentenek gondot a 360°-os kamerarendszerrel. Négy HD perspektívájú kamera biztosítja a körkörös kilátást, míg az ultrahangos radar figyelmeztet az akadályokra. A dinamikus tolatásasszisztens is segít a tökéletes szögben történő parkolásban.

Elragadó formaterv

Sportos és praktikus. Kompakt és tágas. Könnyű beleszeretni az MG3 Hybrid+-ba. Elegáns vonalvezetésével valamint figyelemfelkeltő funkcióival rabul ejti a szívet. Tágas belső térrel, és rengeteg tárolóhellyel válik igazán komfortossá az MG3 Hybrid+, ötvözve az MG hagyományait a modern elvárásokkal, a "Feel Good" életérzését nyújtva.

Lendületes és sportos

A merész, széles hűtőrácstól a fénycsöves hátsó lámpáig az MG3 Hybrid+ minden szögből sportos stílust sugároz. Ahogy az egy legendás sportautókra épülő márkától elvárható,elegáns, kompakt karosszériája gyönyörűen kidolgozott. Még nem ülsz benne, de máris elvarázsol a "Feel Good" életérzés.

 

Hunting Eye első fényszóró

Az MG3 Hybrid+ vadonatúj Hunting Eye fényszóróival feltűnő jelenség. Az integrált tompított és távolsági fényszórók 11 erős LED-et is tartalmaznak, míg az elegáns nappali menetfény a Hunting Eye "szemöldökét" alkotja. Nemcsak láthatóvá tesz - egyenesen megköveteli a figyelmet.

Szerethető élettér

Szereted a meglepetéseket? Vess egy pillantást a tágas utastérre, amit kívülről nem is feltételeznél. A stílusos, teljesen fekete belső teret maximalizálták a jobb kilátás és a teljes kényelem érdekében - és nem kevesebb, mint 25 tárolóhelyet rejt.

Könnyed kényelem

Attól a pillanattól kezdve, hogy beülsz a puha tapintású ülésekbe és beindítod a motort, az MG3 Hybrid+ segít kényelmesen és nyugodtan vezetni kilométerről kilométerre.

Lágy, mégis sportos felfüggesztés

Élvezd a fesztelen utazást a finomra hangolt felfüggesztésnek köszönhetően. Az MG3 Hybrid+ keményen dolgozik, hogy elnyelje az úthatásokat és a rezgéseket, így minden sebességnél maximális kényelmet biztosít.

Puha ecobőr, kiváló alátámasztás, nagyfokú légáteresztő képesség... az MG3 Hybrid+ ülésében minden rendkívül hívogató. A 6 irányban állítható és fűthető első ülésekben pedig garantáltan megtalálod a tökéletes kényelmi pozíciót.

A napszemüvegtől a bőröndökig, az MG3 Hybrid+-ban mindennek találsz helyet. A tökéletes kényelem biztosítása érdekében a konzol pohártartóit, a kartámasz tárolóját valamint a tálcát akár személyre is szabhatod. Amennyiben egy hétvégi kiruccanásra készülsz, a 293 literes, lehajtható ülésekkel ellátott csomagtartó minden csomagot elbír.

Az MG3 Hybrid+-ban a felfrissülés garantált. Döntsd el, hogy autód magától állítsa be a hőmérsékletet az automatikus hőmérséklet szabályozóval, vagy válaszd ki kedvedre a kívánt hőfokot manuális vezérléssel. Ne aggódj, a PM2,5 szűrő blokkolja a szennyeződéseket és a szagokat, hogy az utastér friss és egészséges maradjon.

Intelligens technológia

A technológia akkor a legokosabb, ha az embert helyezi a középpontba. Az MG3 Hybrid+-ban minden szükséges kezelőszerv és információ a kézre esik. Intelligens funkciókkal ellátott, kifinomult moduláris kialakítása, különleges, "Feel Good" vezetési komfortot biztosít.

Információ igény szerint

Élvezd a nyugalmat, tudva, hogy minden szükséges adat elérhető közelségben van. A rendkívül intuitív 7"-os HD virtuális műszeregységünk fontos vezetési információkat jelenít meg. A kormánykeréken található kényelmes, többfunkciós gombokkal könnyedén vezérelheted.

Kényelmes, élvezetes, intelligens

A navigáció beállításától a kedvenc zenéd kiválasztásáig elég egy gyors érintés a 10,25"-os lebegő infotainment képernyőn. Az iOS vagy Android készülékkel kompatibilis, HD-kijelző intuitív kialakításának köszönhetően kiválaszthatod, amire szükséged van, miközben biztonságosan vezetsz.

MG iSMART telematikai/konnektivitási rendszer

Intelligens hálózati rendszer, amely integrálja az autó, az internet és a felhasználói kommunikációt. Készen állsz a jövőhöz való csatlakozásra?

Indulás előtt

Az MG iSMART alkalmazás segítségével gyorsan megtalálhatod autódat, és egyetlen gombnyomással ellenőrizheted a biztonsági funkciókat. Ráadásul a távirányítóval előre beállíthatod a légkondicionálót egy kellemes hőmérsékletre, még mielőtt beülnél autódba.

Járműkereső

Megadja a leparkolt autód pontos helyét.

MG iSMART Lite MG iSMART
Jármű állapotjelző

Ellenőrizd könnyedén autód állapotát, hogy mindig biztonságosan indulj.

MG iSMART Lite MG iSMART

Útközben

Maradj a helyes úton az MG navigációs rendszerével, amely útvonalvezetést és becsült érkezési időt biztosít minden útra.

Offline navigációs lehetőség

Keresd meg az útvonalad különböző alternatívákkal.

MG iSMART Lite MG iSMART

Megérkezés után

Ellenőrizd járműved állapotát bármikor, hogy az mindig készen álljon a következő útra. Megnézheted az összes vezetési statisztikát is, beleértve az üzemanyagszintet is, hogy nyugodtan tervezhesd meg következő utad. Nem vagy biztos benne, hogy bezártad az autót? Ne aggódj! Az alkalmazás segítségével bárhol és bármikor feloldhatod és bezárhatod.

A jármű állapotának ellenőrzése

Ellenőrizd az akkumulátor töltöttségi szintjét és hatótávolságát, hogy megtudd, készen áll-e a következő útra.

MG iSMART Lite MG iSMART
Az ajtók távoli nyitása-zárása

Nem vagy biztos benne, hogy bezártad az autód? Az alkalmazás segítségével ezt távolról is megteheted.

MG iSMART Lite MG iSMART

Comfort MG3 Hybrid+

 • Projektoros halogén fényszórók

 • 15"-os acél keréktárcsák

 • 7"-os digitális műszeregység

 • 10,25"-os érintőképernyő

 • Navigációs rendszer

 • Android Auto™ és Apple CarPlay™

 • MG Pilot vezetéstámogató rendszer

 • Tolatókamera és parkolóradar

 • Adaptív sebességtartó automatika

 • Sávtartó rendszer

Comfort+ MG3 Hybrid+

 • 16'' könnyűfém keréktárcsák

 • Automatikusan behajtható külső tükrök

 • Nyomógombos motorindítás

 • 6 hangszórós audiorendszer

 • Hátsó szellőzőnyílások

*a Comfort felszereltségen felül

Luxury MG3 Hybrid+

 • LED fényszórók

 • 360°-os parkolókamera

 • Kulcs nélküli ajtónyitás

 • Fűtött első ülések

 • Fűtött bőr kormánykerék

 • Hátsó keresztirányú forgalomfelügyelet

 • Sávváltásra figyelmeztetés

 • Holttérfigyelő rendszer

*a Comfort+ felszereltségen felül

Az MG3 Hybrid+ hamarosan elérhetővé válik kereskedésinkben.
Amennyiben nem szeretnél lemaradni a modellről érkező legfrissebb híreinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Lépj velünk kapcsolatba

Örömmel válaszolunk minden kérdésedre

Kapcsolat

Iratkozz fel a legfrissebb
MG hírekért és ajánlatokért!

Feliratkozás